Mitt liv och andra tankar i livet

Alla inlägg under oktober 2009

Av Carro - 26 oktober 2009 10:55

Då har jag just ätit frukost. Väldigt gott, en riktigt god smörgås och så stekte jag upp en kycklingfileé och gjorde även en Carros cappuchino :P :D

   



För en stundsen ringde Jesper och sa att han slutat, så nu är han på väg hit igen xD haha. det var inte många timmarsedan han gick härifrån till skolan xD. :P

Av Carro - 26 oktober 2009 09:45

God morgon på er alla bloggläsare!


Då ligger man i sin egna säng igen då denna morgon efter att ha varit hos Jesper hela helgen.

Igår eftermiddag kom vi hit hem, och eftersom att han inte är ledig idag så fick han sova här inatt för att ha närmare till skolan =)


I fredags fyllde ju Jesper år så jag var med han och hans föräldrar ute på resstaurang. Det blev en Italiensk, Teos =) Det var väldigt god mat där, men herregud vad mätt jag blev :P Fick inte i mig allt.... Det var en väldigt trevlig kväll =) Runt halv 10 tiden var vi ute hos de.


I lördags gjorde vi väl inte så jättemycket vad jag minns. Vi kollade på ett antal filmer, handlade mat och lagade mat :P Ja i lördags fixade Jesper och jag middag för oss själva =) Vi gjorde nåt thailänskt. Typ nudlar och marinerad fisk. Det blev väldigt gott bortsett från att jag tyckte det nästintill var för starkt medans Jesper inte tyckte att det smakade något alls xD haha..


Igår eftermiddag/kväll så ville Jesper ha något att äta så vi ställde oss och gjorde pannkakor. Jesper fick göra smeten och jag fick steka de. Under tiden som jag stekte så grejade han med min dator som har jobbat sig en del, men tror den är bättre nu, tack Jesper! =)


Men ja, det blev inte bara pannkakor, och inte heller vilka pannkakor som helst :P Jag var så himla gottesugen vilket även Jesper var, så ja vi gjorde chokladpannkakor och så gjorde Jesper en typ chokladkräm/sås och så tog vi vaniljglass till =) Det var enormt gott, dock väldigt mättande :P haha.. ja jag mådde illa efter att ha ätit 3 st xD


    


Imorse vaknade vi av Jespers klocka som ringde kvart i 7. Usch då ville jag verkligen inte gå upp. Men ja, Jesper drog med mig upp ändå :P


När han hade gått runt halv 8 så gick jag och lade mig igen och sen dess har jag sovit till och från, vaknade kvart över 9 =)


Senare idag kommer Jesper hit igen, han lämnade lite saker här.


Och ja, imorgon kommer Cissan hit :D det ska bli väldigt roligt =) Hehe, då kommer det bli daaaaaaaaaaatorn xD haha.. Ja det är det vi två gör, sitter vid våra kära datorer xD Vi får väl se hur länge vi orkar sitta uppe på nätterna denna gång  :P Det är ju faktiskt bara ett årsen som vi faktiskt satt uppe till 3-4 på natten vid våra kära datorer och hade enormt roligt xD Får väl se hur det blir denna gång. Mamma kommer ju att vara hemma nu bara, men men vi får väl överleva :P


Vi får väl se när hon dyker upp imorgon :P xD :D :D


ne, man kanske ska ta gå upp och äta lite frukost. Kram på er alla bloggläsare!

Av Carro - 23 oktober 2009 13:39

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och bara tar det lugnt. Idag har jag verkligen världens träningsverk i benen :P hehe, det var det jag visste att jag skulle få....


Denna dag har varit ganska härlig. Elisabeth var sjuk även idag så vi hade två andra personer ist på matkunskapen. Det var väldigt roligt =)

Sedan hade vi ingen blomsterkurs idag eftersom att det var sista dagen innan lovet :D Så vi slutade halv 12 idag xD


Idag fyller Jesper år så ska med han och hans föräldrar på restaurang ikväll =) Det ska bli trevligt =) Och sedan kommer jag hem på söndag, ska vara hos Jesper hela helgen.


Ne usch vad jag hatar att ha träningsverk... xD..


Får se om jag hinner blogga ännu en gång innan jag åker. Om inte så får ni ha en riktigt bra helg :D Kram på er alla bloggläsare! =)

Av Carro - 22 oktober 2009 21:45

God kväll bloggen!

Ligger nu i sängen och känner mig helt slut.

Denna dag har varit en av de bästa i skolan på länge kan jag säga. Hade det väldigt trevligt idag =)


I bamba idag så träffade vi några från PMF. De träffar vi väldigt sällan på raster. Efter bamba gick vi med de till cafét där vi satt och fikade, pratade och studerade de personerna som hade klätt ut  sig till olika superhjältar, ja det var någon superhjältedag på Fässberg idag :P Haha ja det var riktigt roligt att se =)

Under den tiden så pratade vi något om verkstaden som PMF är i. Då sa både Jonna, Lisa och jag att vi aldrig har varit där. Då sa Håkan att de kunde visa oss =)


När vi började igen 12:10 så samlades vi alla 4or i klassrummet med Helena för vi skulle beställa studentmössor :D hehe, vår klass ville göra det lite trevligt så vi ska ha precis likadana mössor =)

Efter mössbeställningen så skulle vi 4or prata med Håkan och Helena (lärarna) om när Norrköpingsgänget kommer hit ner till GBG, vad vi ska göra då osv. Och ja, herregud. Det mötet var väl bra, vi fick lite bestämt iaf, men ja, haha, det spårade ur lite smått också. alla fick världens skrattanfall. Tror faktiskt att det mest var Helena som skojade till det vilket ledde till att Helena själv, Jonna och jag satt och skrattade så vi grät xD haha ja det var riktigt roligt. Och Jossan som höll på och tjata om att hon ville att vi skulle åka iväg och bada i badhus eller sola i solaruim. haha ja herregud det var verkligen riktigt roligt :D Men vi ska pratas vid någon mer gång och bestämma mer =)


Så ja, denna dag har varit väldigt trevlig =)

Vet att jag förklarade hela dagen väldigt snabbt men jag är så himla trött.


Jo, på gympan idag så gjorde vi en barnlek men som tro det eller ej var enormt rolig :D bortsett från att flera personer, varav jag var en av de fick enormt ont i knäna. Jag har ju problem med mitt ena knä, men anledningen till att jag fick så ont i just knäna idag var för att jag har för svaga muskler där och så böjde man sig så mycket hela tiden. Så ja, när vi hade slutat vilket blev 20 min över tiden och jag skulle gå ner för trappan så tog jag ett steg och kände bara att benen var som spagetti, verkligen. Jag gick ytterligare några steg och jag var i mitten av trappan när jag bara kände att om jag inte stannat så hade benen bara vikit sig på mig och jag hade slagit en kullerbytta nedför trappan. Så ja, efter det var jag enormt trött. Nu känner jag mig väl lite bättre i knäna, men är fortf. verkligen helt slut. Usch, vill inte veta vilken träningsverk jag kommer att ha imorgon xD haha :P


Just det ja, en annan sak också. Imorgon eftermiddag åker jag och möter Jesper för att sedan gå på restaurang med han och hans familj för han fyller år imorgon =) Efter det åker jag med de till skärgården och kommer hem igen på söndag =)


Ne, nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!

Av Carro - 22 oktober 2009 06:43

God morgon på er alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och äter lite frukost, cappuchino och ett par digestivekex.


Behöver lite hjälp. Det är så här att jag har ingen aning om jag ska vacinera mig för svininfluensan eller inte. Jag är så jäkla nålrädd och svimmar och mår enormt dåligt när jag fått en spruta.

Vi skulle lämnat in lapp om det för över 1 veckasedan i skolan, men jag har fortf. ingen aning om jag vill ta den eller inte... Jag hatar nålar... tror nästan alla andra i klassen ska ta den, men det känns lite, ja jag vet inte. men läkarna är ju inte överens om man ska ta 1 el 2 sprutor, och så e man så jäkla nålrädd. och så vet de inte om biverkningarna heller. Jag funderar på att skippa ta den, men då kommer man bara att bli förbannad på sig själv sen OM man drabbas av Svininfluensan. Hmm..


Nu ska jag gå om 10 min. Ni får ha en bra dag! Kram på er

Av Carro - 21 oktober 2009 21:47

Jaaaaa, nästa vecka kommer vår syssling Cissan hit 2 dagar, vet inte vilka dagar än bara. Men ja, de dagarna lär det bli daaaaatorn xD :D haha, ja det är exakt 1 årsedan som vi två, Carro och Cissan blev kallade för datanördarna av vissa personer, medans vi själva döpte oss till tvillingarna LoreAronsson xD Haha. Ja herregud, de dagarna förra året glömmer man inte. Guuud vad roligt vi hade. Vi skrattade hela tiden, sa precis samma saker utan att ens tänka på det osv. Ja det var enormt roligt :D Och äntligen, nästa vecka blir det förhoppningsvis en favorit i repris :D Lääääängtar! :D


  


Nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare! =)

Av Carro - 21 oktober 2009 19:30

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och gör inte så jättemycket, har precis kollat på Wallander- Hemligheten. Den var bra men sorglig...


Idag har jag varit i köket och lagat rotmos :P Jag tyckte inte det blev gott men jag gillar inte rotselleri så ja :P


Imorse var det en lite konstig morgon tycker jag. Jag hade en känsla av att något skulle hända under dagen, vilket det också gjorde men men.

Imorse när jag stod och borstade tänderna i köket (hade tagit ut tandborsten för mamma var på toa) så frågade Nea vad det var för väder. Jag kollade ut genom fönstret och det enda jag såg var mörker och de små lamporna vid varje ytterdörr, det var ingen gatubelysning tänd.

När mamma och jag satt i bilen (åkte med henne idag) så sa de på trafiken att det var flera ställen som var mörklagda under morgonen, gatubelysning som inte var igång. Samtidigt sa de också att det stod en bil som hade fått stopp i gnistängstunneln i riktning mot Frölunda. När vi väl fastnade i de köerna där så blev mamma lite smått förbannad för att hon skulle bli sen till ett möte och så skulle hon släppa av mig.


I köket idag hade Helena, Lisa, Khim och jag en lite härlig diskussion om våra pappor om jag säger så, hur bra kontakt vi har med de osv. Det var en väldigt härlig diskussion =)


Hopp, nu kom mamma hem.


Ska se om jag kan lägga mig tidigt idag. Känner mig verkligen helt slut.


Kram på er alla bloggläsare

Av Carro - 20 oktober 2009 20:47

God kväll på er mina vänner!

Ligger nu i sängen och skriver detta, och pratar lite med Jesper ang helgen. Han fyller nämligen år och då ska vi ut och äta =)


För en stundsen sa mamma att Mikael kommer hit och äter på fredag och att vi då ska äta tillsammans. Då sa jag bara att jag inte är hemma och att jag sa det för ett bra tagsen att jag inte skulle vara det, men givetvis kom inte mamma ihåg det :P haha.


Idag köpte jag en del Wallander filmer av Lisa :D Hade tänkt att sätta mig och kolla på en ikväll, men det blir försent nu. Får väl ta det någon annan dag eller något :P


Hmm. nu har jag haft ett flugfä som har bott inne på mitt rum i 3 dagar nu, och det vill inte ut :P haha.


Just det ja. Idag när jag gick på orange express i Mölndal så var det lite roligt. Nästan längst fram på bussen var det en person som kollade på mig och log, det var Veronica som jag inte träffat på 1 år :D Det var väldigt roligt att se henne igen :D Satt och pratade lite med henne innan hon skulle av. =)  


Lägger upp lite bilder från i helgen när Jesper och jag var ute på en härlig höstpromenad i skärgården =)


  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Gästbok

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards