Mitt liv och andra tankar i livet

Alla inlägg under juli 2009

Av Carro - 3 juli 2009 22:28

God kväll på er!


Då sitter man i sin egna säng igen då. Jag kom hem runt kvart över 9 imorse, då duschade jag bara snabbt och sedan gick jag och mötte Jesper på krysset =) Vi har haft det roligt och trevligt idag, vi gick ut till Tumlehed för att bada, men det var inte så lite varmt :P

Efter det fick vi den stora äran att fixa de två stationära datorerna som vi har här hemma, byta till den nyaste osv. så det gjorde vi MEN vi fick byta tillbaka igen till den gamla för den "nya" var massa virus :P Sånt e såå typiskt, och givetvis har vi ingen skiva för att installera om hela skiten :P... så mamma och Nea får stå ut ett tag till med den gamla datorn :P Men nu borde den iaf inte gå lika segt som innan för vi fixade lite saker på den =)


När jag följde Jesper till bussen och jag skulle till maxi för att handla lite så träffade vi Diana och hennes grannar, de satt utanför de.

När jag gick hem efter det och hade handlat och Jesper åkt hem så gick jag förbi de igen. Den första frågan jag fick av Diana då (Diana är alltid nyfiken :P) löd "var det din kille?" och jag bara "nejnej, vi är bara kompisar" haha, hon är väl allt för rolig ibland :P


Nu ikväll har jag lagat mat till mamma och mig. Jag orkade inte grilla så det fick bli stekt kött ist och stekt potatis och grönsaker =) och jo, en kall vitlökssås också =) Mamma blev riktigt nöjd :P :D


Herregud nu känner jag faktiskt att jag är bra trött... Känner mig så här konstigt lättad trött om ni förstår hur jag menar. Det var väldigt längesen jag kände det, så härligt på ett sätt. Ska nog inte lägga mig alltför sent idag då med andra ord :P Jag börjar ju jobba på måndag också igen =)


Hur har er dag varit alla bloggläsare? =)  

Av Carro - 2 juli 2009 21:38

God kväll på er!


Sitter nu här i Malins rum och gör inte så mkt, Malin är och duschar så då sitter jag här :P


Denna dag har jag haft ont i ryggen sen all städning igår... hmm.. jag ska nog inte städa de senaste dagarna..


Förut var Malin och jag och badade nere i Klarvik. Jag tänkte det att jag skulle simma en bit för det var väldigt längesen jag gjorde det, jag simmade ju inte så mkt förra sommaren, utan höll på med annat i vattnet ist. MEN när jag försökte att simma idag så kände jag bara hur jag tappade orken och blev supertrött verkligen =( Jag simmade inte ens 100 m och jag var verkligen helt slut så då gick jag upp och satte mig på berget och kollade på Malin medans hon simmade minst 200 m.. Då tänkte jag att herregud vad jag har tappat mycket på 1 år. För ca 2 årsen simmade jag en hel del, men nu orkar jag verkligen ingenting, och då sa både Malin och jag det att det har en del att göra med maten också. För asså det var verkligen först nu som jag insåg hur mycket jag har tappat det senaste året =( det var så jag blev rädd ärligt talat när jag gick upp ur vattnet och insåg hur jäkla trött jag var =( Usch...


Nu e det då sista kvällen här på Björkö för den här gången, jag åker hem imon morra för Malin och hennes mamma ska ändå till stan.

Dessa dagarna här på Björkö har varit väldigt härliga, jag har lugnat ner sig en hel del, men kan lugna ner mig ännu mer. Jag får väl helt enkelt vänta till v 31 då när mamma har skickat upp Malin och mig till vårat sommarställe... Hmm..


Men ja iaf, Tack Malin gumman för dessa dagarna jag har fått bo här, verkligen tack! <3


Imon ska jag träffa Jesper =) skulle inte förvåna mig om vi går och badar med tanke på så varmt det ska vara även imon :P hehe..


Aja, nu kommer väl snart Malin och då ska vi sätta oss och kolla på Höök =)


Ni får ha en fortsatt bra kväll! =)  

Av Carro - 1 juli 2009 13:40

Hejsan på er!


Sitter nu här och gör inte så mkt, chattar lite bara. Malin är på jobbet nu och kommer hem runt 3 tiden. Vad har ni bloggläsare för er en dag som denna då?


Jag tror att vi på västkusten har ganska tur med vädret med tanke på så som det ser ut på lite andra ställen nu enligt smhi :P Typ regnkaos osv.. Här har det då inte regnat något än så länge, men de varnar ju för åska, men vi får väl se :P Det känns iaf att det är lite svalare i luften nu vilket är väldigt härligt =)


När Malin kommer hem så lär vi äta något och sen skulle det inte förvåna mig om vi går och badar om vädret håller i sig vill säga.

Själv funderar jag på att gå ner till kiosken i hamnen och köpa något att tugga på men jag vet inte :P vi får se :P


Ni får ha en riktigt bra dag! =) Kram på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Gästbok

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards