Mitt liv och andra tankar i livet

Alla inlägg under september 2009

Av Carro - 16 september 2009 21:00

God kväll på er.

Sitter nu i sängen och planerar lite inför helgen och chattar. Denna dag har varit okej....


När jag kom hem idag så ställde jag mig och gjorde en underbart god kycklinggryta, ja den blev riktigt god =) :P.. När jag väl hade lagat klart maten och även ätit så var jag så trött så jag gjorde mig en god kopp Carros cappuchino och att tugga på tog jag ett danskt winerbröd med kanel och mandel som jag fick med mig från praktiken idag. Det var riktigt mumsigt :P


Jo, jag tog ett kort på den goda fikan förut, och samtidigt så såg jag att jag hade bilder i kameran från när vi var i Brevika sist ett antal personer och plockade kantareller. Det var två bilder, en bild från första dagen på alla kantareller vi plockade då, och en på det vi plockade andra dagen.


Jag laddar upp de bilderna nu och så säger jag god natt med er.


 

Första dagens kantarellfynd


Andra dagens kantarellfynd, men på denna bilden har vi redan tagit in lite för att rensa.


            

Dagens fika, ser gott ut va?! xD


Av Carro - 15 september 2009 21:45

God kväll på er. Ligger nu i sängen och har precis kollat på Van Veeteren- Carambole, detvar väldigt längesen man såg den.


Denna dag har varit väldigt trevlig och rolig. :D


Herregud, jag känner mig nu helt slut så orkar tyvärr inte skriva så mycket mer. Sitter nu och planerar lite inför helgen när jag ska med Jesper och hans föräldrar till Jönköping.


Ne herregud vad trött jag känner mig. Säger god natt nu ni får ha det så bra. kram på er.

Av Carro - 15 september 2009 06:15

God morgon på er.

Hoppas att ni har sovit bra, det har iaf jag gjort när jag väl somnade.

Nu sitter jag i sängen och äter lite frukost och fryser som sjutton. Ute var det nu 7 grader, och det är ett antal fönster som stått öppet här hemma under natten..


Idag blir det då till att jobba med Lina =) Hoppas att vi får sålt lika mycket idag som igår :P


I eftermiddag ska jag se om jag kanske orkar dammsuga och torka golvet på mitt rum, jag dammade ju igår kväll. aja..


Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er.

Av Carro - 14 september 2009 21:15

God kväll på er alla bloggläsare.

Sitter nu i sängen och chattar lite och skriver detta.

Denna dag har varit okej. När klockan var runt 1 så hade vi nästan sålt slut allt kaffebröd :O Ja, allt bara tog slut helt plötsligt, det var knappt så jag hann reagera :P .. De andra dagarna har det alltid varit iaf något kaffebröd kvar :P Så ja, denna dag har faktiskt gått betydligt fortare än de andra dagarna, men jag tycker fortf. inte det är så jätteroligt där, eller okej, Alla är hela tiden på glatt humör, skrattar osv hela tiden vilket är väldigt härligt, och sedan är det trevliga kunder också (som jag endast träffar på när jag får stå och hjälpa till att packa i butiken) men annars tycker jag faktiskt inte att det är så roligt att stå i ett konditori som jag trodde för några årsen.. Ne, det är café som gäller för mig.


Men som jag sagt innan, vi får se om jag klarar dessa 2 sista veckorna på praktiken med tanke på ryggen.


Jo, imorse åkte jag SAMMA buss som jag åkte hela förra veckan :P Hmm.. att det kan bli så egentligen.. aja..


När jag satt på bussen på väg hem idag så ringde Malin mig och frågade om vi skulle träffas. Hon var också på väg hem, så hon kom förbi en sväng. Det var väldigt trevligt eftersom att vi träffas så sällan numera.


Idag har verkligen alla på praktiken, även en kund sagt att det snart är helg igen :P Ingen tyckte om att det var måndag idag :P



Ne, nu ska jag bara sätta mig och vara lite social på msn eller något, eller kanske leta upp något roligt på internet.


Ni får ha en fortsatt bra kväll. Kram på er

Av Carro - 14 september 2009 06:13

God morgon på er alla bloggläsare.

Hoppas att ni har sovit gott, det har iaf jag gjort.


Hmm.. Idag är det då måndag och praktik igen.. Hmm jag känner verkligen inte för praktiken mer, men jag säger så här, jag får se några dagar denna veckan, blir det inte bättre med ryggen så får jag väl ringa syon och se vad vi kan hitta på isf. Allra helst hade jag velat komma tillbaka till skolan. Dels är det för tidiga tider som jag börjar, jag kommer knappt upp ur sängen halv 6, och sedan är det det att jag får så himla ont i ryggen. Men ja, vi får se hur det blir med praktiken nu de 2 sista veckorna.

Men ja, vi får se hur denna dag blir. Jag har ju liksom haft ont i ryggen hela helgen också :(


Ojdå, nu tickar klockan bara iväg. Ni får ha en bra dag kram på er.

Av Carro - 13 september 2009 22:00

God kväll på er alla bloggläsare.

Nu sitter jag i sängen och chattar med lite trevligt folk och skriver detta.


Denna helgen har varit väldigt trevlig =) Tack Jesper! Trots att vi igår satt ca 10 timmar och installerade om och grejade med Jespers lillebrors dator :P Den ville ju inte göra som vi ville (vilket datorer inte heller brukar vilja) det var därför det tog sådan tid...


Imorgon är det då praktiken igen som gäller, men asså ärligt talat, jag funderar på om jag verkligen kommer att klara 2 veckor till där jag är med tanke på ryggen. Asså varje dag när jag kom hem efter praktiken i veckan så var jag tvungen att lägga mig en liten stund i sängen för att jag hade så ont i ryggen, och det har jag haft även i helgen, känner det nu också. Så ja, vi får se om jag klarar av 2 veckor till där.



Någon dag i veckan ska jag ge mig själv en spark i baken och verkligen storstäda rummet, rensa bland papper osv. Massa sådant.. Sedan till helgen ska jag troligtvis iväg med Jesper och hans föräldrar och hälsa på Jespers farmor =) Ska bli trevligt, härligt att komma bort hemifrån lite också =)


Ojdå, klockan bara tickar iväg, det är nog dags att snart lägga sig, ska ju upp halv 6 imorgon.. Usch nej, jag orkar inte praktiken imon.. hmm.. :/.. men men som sagt, vi får se hur länge till jag klarar av det stället med tanke på ryggen.


Kram på er och god natt


Av Carro - 12 september 2009 14:36

Hejsan på er alla bloggläsare. Hoppas att allt är bra med er =) Med mig är det bara bra, dock fortfarande lite trött.. Hehe, Jesper väckte mig strax efter 7 imorse... hmm.. xD :P 


Idag har vi inte gjort så mycket. Nu sitter vi och installerar om Jespers lillebrors dator som alltid tar tid... Men men..


Just det ja, vi har ju en hel del av filmen kvar som vi började kolla på igår, Danslärarens återkomst, den måste vi se klart idag också..


Hur har ni haft det hittils denna helg?


Kram på er alla bloggläsare.

Av Carro - 10 september 2009 21:39

God kväll på er.


Denna dag har varit väldigt bra, det har varit en hel del att göra =)


Tänkte bara säga snabbt att imorgon eftermiddag åker jag till Jesper och kommer hem på söndag igen så ni får ha en riktigt bra helg. Själv ska jag snart sova, är hur trött som helst.


Kram på er alla bloggläsare.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Gästbok

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards