Mitt liv och andra tankar i livet

Alla inlägg under april 2012

Av Carro - 6 april 2012 08:53

God morgon bloggen!

Förlåt för min enormt dåliga update här, har verkligen fullt upp på dagarna, det är så mycket nu om lägenheten, mycket att planera och se till att man har när man väl flyttar in. Men det är roligt :)


Egentligen var det ju tänkt att jag skulle åka med till sommarstället igår med mamma och morfar, men eftersom att Malin jobbar frukost idag och på måndag så kunde inte hon följa med, så hon ville  att jag skulle stanna hemma så firar vi påsken tillsammans, och även planerar inför flytten, tar en första tur till Ikea och lite sådant, så det ska vi göra, älsklingen är med oss i helgen också =) Så imorgon blir det riktigt god påskmat, eller ja, i alla fall efterrätten. När jag pratade med Malin i veckan och sa mitt förslag om att vi skulle kunna köpa sockerpasta för första gången och göra något roligt med det så fick jag svaret "Men Carro, varför måste vi tänka samma sak" haha, som alltid :P Så vi ska köpa sockerpasta och göra en lite rolig bakelse eller vad man kan kalla det för, jag lovar att jag ska lägga ut bild på det när det är klart så får vi se hur det blir.


Idag kommer Malin om några timmar, sedan ska vi ner och handla, laga lite påskmat redan idag, potatisgratäng bla, och köttbullar, det tar ju sådan tid att göra och gratängen är alltid godare när den har stått ett dygn. Sedan ska vi sitta och planera mer ang lgh, det är mycket lättare att sitta och planera när man träffas än genom telefon.

Sedan får vi se om det blir Ikea imorgon eller på söndag. Så ja, det blir inte direkt till att inte göra någonting i helgen, det lär bli fullt upp, men roliga saker =) Sedan har vi fått vårat nya modem från comhem också som Jesper får hjälpa mig att installera.


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost.


Trevlig påsk!

//CarroEllen

Av Carro - 1 april 2012 21:57

Godkväll bloggen!

Då var jag åter hemma igen och sitter nu i min egna säng efter en helg ute hos älsklingen.

Denna veckan har gått ganska fort och har känts lite småkonstig. Nu har vi ju liksom börjat planera inför "egen bostad" och det känns lite konstigt, det är liksom bara något vi har pratat om i flera år, och helt plötsligt, väldigt hastigt så står vi här. Till helgen är det tänkt att vi ska börja planera saker ordentligt, kanske åka till stan och kolla på lite saker, trädgårdsmöbler bla. Eftersom att vi flyttar in i maj så vill vi ju gärna ha trädgårdsmöbler då så vi kan sitta ute. När det är soligt på dagarna så blir det ju så fruktansvärt varmt i vårat kök så det är jobbigt att sitta där, så det är också en första prio, ja det är mycket som vi måste ha fått köpt innan vi flyttar in, eller i alla fall så snabbt som möjligt efter det.


I helgen har Jesper och jag inte gjort så mycket, vi har tagit det väldigt lugnt. Jag har suttit en hel del vid datorn och kollat upp olika saker som vi kommer behöva köpa, och Jesper har suttit och programmerat. Vi kom faktiskt på en lite rolig grej som vi faktiskt har suttit med en del i helgen, snörlekar, man gör olika mönster och sådant med ett snöre och sina fingrar. Det var väldigt roligt. Jag satt mycket med sådant förr, men idag kommer jag bara ihåg två st figurer, kaffekoppen och eiffeltornet, men igår lärde vi oss en annan, inte en aning om vad den heter faktiskt, men den slutade med att man fick av hela snöret från sina fingrar, det är lite svårt att förklara.



Ne nu är det nog dags att sova. God natt!

//CarroEllen

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Gästbok

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards